Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@07:16:19 GMT

سامانه نمایشگاه مجازی قرآن کریم تعطیل نخواهد شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۷۰۸۵

سامانه نمایشگاه مجازی قرآن کریم تعطیل نخواهد شد

مرتضی خدمتکار در گفت و گو با خبرنگار معارف ایرنا اظهار داشت: سامانه نمایشگاه مجازی قرآن کریم بعد از پایان زمان برگزاری نمایشگاه حفظ خواهد شد و حتی بخش فروش با تغییری ادامه خواهد داشت.

وی افزود: بنا داریم سامانه نمایشگاه را به عنوان یک سامانه مرجع تقویت کنیم تا محل مراجعه مردم برای نیازهای مختلف در حوزه قرآن و عترت باشد و می توانیم بخش هایی را به آن اضافه کنیم ولی این سامانه پس از ظرفیتی که ایجاد شده باید حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدمتکار اضافه کرد: وجه غالب در نمایشگاه مجازی ظرفیت مردمی است. این سیاست ماست که بعد از نمایشگاه می توان در این زمینه گفت و گو و بررسی کرد تا برای دوره های بعدی اگر نیاز به اصلاح و تقویت باشد، تغییرات لازم انجام شود ولی در دوره اول نگاه ظرفیت مردمی بر آن حاکم بوده است.

استقبال مردم از بخش فروش نمایشگاه

وی ادامه داد: بخش عمده ای از تماس هایی که در هفته اول با مرکز تماس نمایشگاه مجازی قرآن کریم گرفته شد به این سوال اختصاص داشت که آیا محصولات عفاف و حجاب نیز در نمایشگاه ارائه می شود یا نه. یعنی فروش همیشه برای مردم جذابیت دارد و ما هم نمی توانیم آن را درنظر نگیریم. اکنون نیز حجم قابل توجهی از مراجعات به بخش فروش آثار مکتوب، محصولات قرآنی و عفاف و حجاب اختصاص دارد.

دبیر اجرایی نمایشگاه مجازی قرآن کریم افزود: در بخش محتوایی محور مشاوره و پاسخگویی و همچنین آموزش های مجازی بیشترین حجم مراجعه را به خود اختصاص داده است. تماس های بسیاری از مردم مربوط به موسسات و مراکزی است که در این دو بخش یعنی مشاوره و پاسخگویی و آموزش های مجازی خدماتی را ارائه می کنند و حجم قابل توجهی از برنامه های آنها بر اساس زمانبندی های صورت گرفته پر شده است. 

نمایشگاه قرآن بستری برای معرفی موسسات

خدمتکار تاکید کرد: سیاست ما در نمایشگاه مجازی قرآن این است که خودمان راسا کار تصدی گری نکنیم و بستر را برای معرفی مجموعه های مردمی فراهم کنیم و ظرفیت های آنها را در حوزه آموزش، تلاوت، حفظ و سایر حوزه ها معرفی کنیم. بر همین اساس تلاش می کنیم تا ضمن شناسایی موسساتی که در فضای مجازی خدمات شایسته دارند، این موسسات را در نمایشگاه معرفی کنیم.

وی افزود: در همین راستا موسسات قرآنی را در ستون اخبار نمایشگاه قرآن با انواع خدمات این موسسات معرفی کرده ایم. چون معتقدیم نمایشگاه قرآن فرصتی بسیار خوبی برای ارتباط مردم با موسسات قرآنی است و اگر در این مدت ارتباط خوبی برقرار شود، این ارتباط بعد از پایان نمایشگاه ادامه خواهد داشت.

دبیر اجرایی نمایشگاه قرآن کریم اضافه کرد: یکی از ۱۵ محوری که در بخش محتوایی به ارائه خدمات می پردازیم مربوط به موسسات قرآنی است که بیش از دو هزار موسسه معرفی شده است تا مردم بتوانند در شهر و روستای خود به راحتی با موسسات نزدیک به منطقه خود ارتباط بگیرند و کافی است بر روی استان و شهرستان خود در سایت نمایشگاه قرآن کلیک کنند تا فهرست نزدیکترین موسسات به نمایش درآید.

وی درباره حضور نهادهای دولتی در این نمایشگاه گفت: از آنجا که نمایشگاه قرآن در بستر مجازی تشکیل شده و با توجه به این که بیشتر فعالیت های مجازی در نهادهای دولتی به صورت درون سازمانی است و خدمات بیرونی برای مردم ندارند، حضور کمرنگ تری در نمایشگاه دارند ولی تلاش کرده ایم آن سازمان هایی را که زمینه ارتباط گیری با مردم برای آنها فراهم بوده حفظ کنیم. مثلا مرکز دارالکتابه، شورای عالی قرآن، سایت رسم المصحف یا وزارت آموزش و پرورش در بخش قرآنی شبکه شاد در قسمت سایت های نمایشگاه معرفی شده است.

نخستین نمایشگاه مجازی قرآن کریم با شعار قرآن، کتاب رشد و رویش از یازدهم اردیبهشت‌ماه با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز به کار کرد و به صورت ۲۴ ساعته به مدت ۱۰ روز یعنی تا بیست و هفتم ماه مبارک رمضان از طریق مجازی در دسترس علاقه مندان به قرآن کریم است.  

در این نمایشگاه مجازی دو بخش اصلی فروشگاهی و محتوایی وجود دارد که بخش فروشگاهی به فروش کتاب های چاپی در حوزه دین و دفاع مقدس اختصاص دارد و امکان عرضه و فروش تمام کتاب های مربوط به دین و حوزه دفاع مقدس که ناشران از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز چاپ گرفته باشند، فراهم شده است. 

بستر این نمایشگاه همچون نمایشگاه مجازی کتاب است که سال گذشته برای اولین بار به دلیل ویروس کرونا از سوی خانه کتاب برگزار شد و در آنجا ناشران ثبت اثر می کردند و بازدیدکنندگان کتاب مورد نظر خود را از انتشاراتی که کتاب را ارائه کرده بود، انتخاب کرده در سبد خرید قرار می دادند. خانه کتاب و ادبیات ایران به عنوان مجری بخش فروشگاهی نمایشگاه قرآن انتخاب شده است. 

یکی از ویژگی های نمایشگاه مجازی قرآن کریم این است که بر اساس توافق میان شرکت ملی پست با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کتاب های خریداری شده توسط بازدیدکنندگان از نمایشگاه به صورت رایگان ارسال می شود و هزینه ارسال پست توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه مجازی قرآن کریم کتاب فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه مجازی قرآن کریم کتاب معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه مجازی قرآن کریم کتاب فضای مجازی اخبار کنکور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه مجازی قرآن کریم نمایشگاه قرآن بخش فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۷۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری دبیرخانه ملی اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم پیش از ظهر امروز در محل سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن کریم عنوان کرد: طبق تأکیدات مقام معظم رهبری، حفظ قرآن به عنوان یک اتفاق راهبردی در منظومه تعمق و تدبر قرآنی شناخته می‌شود. در یک نظرسنجی که اواسط اسفندماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان داشتیم، بالغ بر۷۵ درصد پاسخگویان با ضرایب مختلف عنوان کردند که از این که قرآن را حفظ نیستند حسرت می‌خوردند. این یک سرمایه قرآنی است که نشان می‌دهد باید بحث حفظ را حدی بگیریم.

وی اظهار کرد: ما جریان حفظ موضوعی را دروازه ورود به حفظ کل قرآن کریم می‌دانیم. اگر افراد با آیه‌های کاربردی قرآن کریم ارتباط بگیرند، دغدغه حفظ قرآن کریم شکل می‌گیرد. طرح «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان امسال که با همکاری نهاد‌های مختلف و به ویژه آموزش و پرورش و سازمان صداوسیما شکل گرفت، در راستای توجه به جریان حفظ موضوعی بود. حدود یازده میلیون نفر از ابتدا تا انتهای این طرح با آن همراهی کردند؛ یک میلیون نفر هم در آزمون انتهایی شرکت کردند که از این میان ۸۰۰ هزار نفر گواهی رسمی حفظ آیات را دریافت کردند.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • اعلام حوزه‌های آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی